Het verhaal van
Barry Wubben

    14 juni 2021

Barry Wubben

Purchase Team Manager Plants

Ik ben in april 2019 in dienst gekomen van The Floral Connection in de functie van: Purchase Team Manager Plants. Een uitdagende functie waar ik veel verantwoordelijkheid heb. Ik kan mij niet alleen focussen op de verbetering van mijn team, maar binnen The Floral Connection krijg ik ook de kans om mijzelf te ontwikkelen als leidinggevende. Tijdens mijn vele diverse werkzaamheden werk ik veel met Frans- en Engelstalige collega’s wat een mooi pluspunt is. Op deze manier houd ik de Franse en Engelse taal ook onder de knie.

Samenwerken is wat mijn werk leuk maakt. Ik werk graag samen met mijn collega’s, mijn klanten en de leveranciers. Samen met mijn team maak ik er een sport van om de klant de perfecte aanbieding te kunnen doen en de beste service te leveren. Ik ben dan ook trots op de collega’s die altijd klaarstaan om mij of om andere collega’s te helpen. Zo kunnen we gezamelijk onze doelen bereiken. Samen kom je verder!

Als klein jongetje liep ik al rond op de veiling, mede omdat mijn ouders hier beide altijd werkzaam waren. Op jonge leeftijd begon ik de zaterdagochtenden te helpen met het schoonmaken van de productiebox en begon ik rond mijn 12e al de eerste aankopen op de klok te doen. Het werken op de veiling was er dus met de paplepel ingegoten. Het was dan ook geen verbazing dat ik aan de slag ging in de bloemen en planten sector. Ik ben trots op de functie die ik nu heb en waar ik hard voor heb gewerkt.

20210906-TheFloralConnection-7832-Web

This website uses cookies. We use cookies to enable website functionality

Ok