Duurzame inzetbaarheid

Lees meer

Bijdragen aan lokale goede doelen

Lees meer

Met plezier aan het werk

Vanuit The Floral Connection zorgen we voor een fijne werkomgeving en dragen we bij aan persoonlijke ontwikkeling. Ook stimuleren we een gezonde leefstijl. Wij willen dat alle medewerkers met plezier naar hun werk gaan en duurzaam inzetbaar blijven in de dynamiek van onze organisatie. Vanuit onze visie op duurzame inzetbaarheid is het mogelijk om in te spelen op benodigde aanpassingen van het takenpakket.

Voor persoonlijke ontwikkeling kan iedereen deelnemen aan ons TFC talent programma waarmee we onze medewerkers uitstekende mogelijkheden bieden voor opleidingen en trainingen. Voor een gezonde leefstijl is er wekelijks vers fruit en organiseren we sportieve activiteiten.

Nini herburg medewerker

Fairtrade

Door de keuze voor Fairtrade worden investeringen in  gezondheidszorg, onderwijs en andere sociale projecten mogelijk. Fairtrade kwekerijen ontvangen een premie voor elke verkochte steel.

Met Fairtrade Premium helpen wij gezamenlijk nóg meer werknemers en hun gemeenschap én zorgen we voor verbetering van de kansen op een duurzaam levensonderhoud.

Dankzij de keuze van de klant voor Fairtrade heeft The Floral Connection inmiddels een significante bijdrage kunnen leveren door op Fairtrade voorwaarden in te kunnen kopen.

Making life colourful
Projecten van DFF zorgen voor verbinding, zichtbaarheid en impact

Dutch Flower Foundation

Wij ondersteunen de Dutch Flower Foundation (DFF), een initiatief van Dutch Flower Group. DFF is een stichting, die goede doelen in binnen- en buitenland helpt met geld en andere vormen van ondersteuning. Deze goede doelen bevinden zich altijd in de omgeving waar Dutch Flower Group bedrijven actief zijn, dat is de directe omgeving in Aalsmeer en het Westland, maar vooral de landen waar onze bloemen en planten worden gekweekt, zoals in Afrika en Midden-Amerika. Onze ondersteuning is erop gericht om het leven van hulpbehoevende kinderen en ouderen te verbeteren.

Thema’s waar de projecten waar de Dutch Flower Foundation zich op richt zijn educatie (‘give people the possibility to raise their own income’), huisvesting (‘give people a safe place’), gezondheid (‘give people mental and physical sanity’) en sport (‘give people a goal in life through sports’).

Lees hier meer over de stichting: DFF

Duurzaamheid in de keten

Lees meer

Getallen die er toe doen

0

Klanten in 20 landen
waar we voor
werken

0

Kleurrijke
bossen bloemen
per week

0

Landen waar
we onze
bloemen vandaan halen

0

Aantal planten
per week

0

Verschillende
plantenkwekers

This website uses cookies. We use cookies to enable website functionality

Ok