Zo werkt
The Floral Connection

Werkwijze

Samenwerken
bij The Floral Connection

Lees meer

Ons proces

De collega's van The Floral Connection stellen alles in het werk om te voldoen aan alle wensen van onze klanten! Om onze klanten kwalitatief hoogwaardige bloemen te kunnen bieden beschikken wij over een productiefaciliteit van 22.000 m2. Van deze productiefaciliteit is 7250 m2 beschikbaar als koeleenheid. Dankzij de constante coolchain van 2 graden Celsius behouden de bloemen hun pracht en vaaslevenduur. Het spreekt voor zich dat wij al deze processen continue monitoren. Deze kwaliteitsbewaking staat aan de basis voor onze garantie van de best denkbare kwaliteit.

20210913-TheFloralConnection-8756-Web

Om de mooiste bloemen te combineren tot prachtige boeketten, maken we gebruik van de modernste oplossingen en productiemethoden. De designers op onze eigen design afdeling ontwikkelen iedere dag weer innovatieve en creatieve boeketten. In combinatie met een gemiddelde bezetting van 200 productiemedewerkers verlaten er ongeveer 1.000.000 boeketten per week ons pand.

20210913-TheFloralConnection-8857-Web

Met onze eigen transportafdeling zorgen we ervoor dat onze kleurrijke producten zo snel als mogelijk vers bij onze klanten worden bezorgd. Samen met alle collega’s werken wij aan de meest geoptimaliseerde supply chain in onze sector en verbinden wij leverancier, klant en consument. Kortom, een supply chain in optima forma; van de aanvoer vanuit Kenia en de veiling tot aan aflevering bij de klant.

20210920-TheFloralConnection-9903-Web

Om onze versheid te kunnen garanderen, maken wij gebruik van een state-of-the-art uitbloeiruimte. In deze ruimte bootsen wij de daadwerkelijke reis van de bloem na, vanaf de kweker tot in de vaas bij de consument thuis. Zo weten wij exact hoe iedere bloemsoort zich in de meest uiteenlopende situaties gedraagt en kunnen wij de versheid van onze bloemen garanderen.

Getallen die er toe doen

0

Klanten in 20 landen
waar we voor
werken

0

Kleurrijke
bossen bloemen
per week

0

Landen waar
we onze
bloemen vandaan halen

0

Aantal planten
per week

0

Verschillende
plantenkwekers

This website uses cookies. We use cookies to enable website functionality

Ok