Over
The Floral Connection

Lees meer

Onze
productie

Lees meer

Impressie
kantoren

Lees meer

Over ons

We weten allemaal hoe leuk het is om in de supermarkt ook dat mooie boeket of die leuke plant toe te voegen aan je boodschappen. Om het thuis nog gezelliger te maken of als fleurig cadeau voor een dierbare. Onze sterke merken Bloom, Green Partners en Greenex maken vanuit hun eigen expertises en trackrecords een innovatief aanbod met bloemen, boeketten en planten, dat optimaal past bij de betreffende internationale retailformule. Bij voorkeur aangevuld met ondersteuning in verkoopadvies, duurzaamheid, data, trendinformatie, milieu-eisen, certificering en optimale logistiek.

Wij maken dit iedere dag mogelijk door als betrokken team te verbinden, te creëren en te inspireren. Om met elkaar als collega’s te groeien en samen met onze telers en klanten te floreren. Omdat we ervan overtuigd zijn dat duurzaam samenwerken meer plezier en resultaat oplevert. Waarbij we het ook leuk vinden om nieuwe uitdagingen aan te gaan en vernieuwend te denken en te doen. Uiteraard komen we daarbij onze afspraken altijd na, want we hebben betrouwbaarheid en partnership hoog in het vaandel staan. Zodat consumenten iedere dag blij de supermarkt kunnen verlaten met onze producten en wij onze missie waarmaken: Wij brengen een fleurige glimlach!

20210906-TheFloralConnection-7334-Web

Wie we zijn

Naast dé sierteeltspecialist zijn wij ook een betrouwbare en professionele partner voor de ontwikkeling, productie en export van bloemen en planten. Ons klantenportfolio loopt uiteen van discount supermarkten tot full service supermarkten in heel Europa.

Onze Missie

Wij brengen een fleurige glimlach!

Onze Visie

Wij verbinden, creëren en inspireren; dat is waardoor wij floreren. Door duurzaam betrokken te zijn bij onze mensen, onze klanten en onze kwekers creëren wij een professionele, gezonde, betrouwbare en efficiënte omgeving om te innoveren en te groeien, om zo de internationale retailpartner in de sierteelt te blijven.

𝗖𝗼𝗹𝗼𝘂𝗿𝗳𝘂𝗹 𝗴𝗶𝗿𝗹𝗽𝗼𝘄𝗲𝗿 💪 𝗮𝘁 The Floral Connection!Proud to have all these power women in our team.Yesterday March 8, International Women’s Day...Our sympathy and profound solidarity go to the Ukrainian women and girls who are caught up in a war. Our thoughts are with all of you. 🙏🏻💛 💙#internationalwomensday2022 #girlpower #lovenotwar

Onze merkwaarden

Wat ons uniek en waardevol maakt

  • PROFESSIONALITEIT “Wij staan voor optimale kwaliteit in productaanbod, ondersteunende service en informatie, milieu-eisen, certificeringen en begeleiding.”
  • BETROUWBAAR “Wij zijn een gezond bedrijf, komen afspraken altijd na en bieden optimalisatie in de gehele supply chain.
  • PARTNERSHIP “Wij zijn een veelzijdige partner, creëren meerwaarde vanuit samenwerking, know-how en passie en bieden elk van onze klanten een succesvol aanbod, passend bij de betreffende formule.”
  • INNOVATIEF ”Wij staan voor vernieuwend denken én doen, weten wat er speelt in de markt en ontwikkelen nieuwe en duurzame concepten.”
20210906-TheFloralConnection-8091-Web

Onze kernwaarden

Onze interne cultuurwaarden

  • EXPERT “Wij zijn expert in ons vakgebied en blijven ons hierin dagelijks ontwikkelen”
  • BETROKKEN “Wij zijn hands-on, werken met drive en zijn flexibel om afspraken na te komen”
  • SAMENWERKEN “Wij werken met veel plezier samen met onze collega’s, telers en klanten”
  • VERNIEUWEN “Wij vinden het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en zetten ons hier voor in”

Ons management team

Hans van Ree
CEO

Ons management team

Eveline van Veggel
CFO

fotomel bedrijven 2023

Geschiedenis

The Floral Connection heeft een rijke historie. Aan de hand van de tijdlijn nemen wij je graag mee op reis door de tijd.

Lees verder

3 bedrijven,
1 gedachte

Van Bloom, Green Partners, Greenex tot The Floral Connection

The Floral Connection is begin 2021 ontstaan uit een fusie tussen Bloom, Green Partners en Greenex. Meer weten over de herkomst van deze bedrijven, klik dan op een van de logo's.

Wij zijn actief in heel Europa

Getallen die er toe doen

0

Klanten in 20 landen
waar we voor
werken

0

Kleurrijke
bossen bloemen
per week

0

Landen waar
we onze
bloemen vandaan halen

0

Aantal planten
per week

0

Verschillende
plantenkwekers

This website uses cookies. We use cookies to enable website functionality

Ok