Werken in de wereld
van bloemen & planten

Meer weten

Tijd voor
een bakkie

Meer weten

Onze vernieuwde
en
moderne kantoorruimte

Meer weten

Vind jouw ideale
baan bij The Floral
Connection

Werken in de kleurrijke wereld van bloemen en planten
Wij zijn pas tevreden als we er met elkaar in slagen om bij honderdduizenden consumenten die fleurige glimlach op het gezicht te toveren, elke dag weer.

Vind jouw ideale baan bij The Floral Connection
Kansen krijg je bij The Floral Connection volop. Nog liever hebben we dat je deze zelf creëert. Of je nu een sales tijger bent, een logistieke krachtpatser, een ijzersterke inkoper of een administratieve duizendpoot; we zijn benieuwd wat jij bij kunt dragen aan ons succes. Wie weet verleg jij straks – samen met al die betrokken en leuke collega’s - misschien wel de grenzen in de sierteeltsector. En ga je bouwen aan succesvolle innovaties in de wereld van bloemen en planten. We luisteren graag naar je ideeën.

Als The Floral Connection collega in spe snap je dat elk detail ertoe doet als het erom gaat die fleurige glimlach op het gezicht bij onze afnemers te bezorgen. Van het maken van goede inkoopafspraken met onze kwekers tot het moment van bezorging bij de retailer. Als collega’s en specialisten in ons eigen vakgebied helpen wij elkaar op een no-nonsense manier om elke dag een klein stukje beter te worden. En waar nodig helpen we je uiteraard graag een handje in de vorm van training en opleiding. Bij The Floral Connection hangt een open sfeer, gaan we informeel met elkaar om en stropen we graag de mouwen op. Krijg jij die fleurige glimlach ook al op je gezicht? En zie jij jezelf al werken in ons mooie bedrijf?

Executive Assistant / Office manager

Executive Assistant / Office manager

Vind jij het leuk om management en de organisatie te ontzorgen en de rol van spin in het web te vervullen? Ben je nieuwsgierig, leergierig en dienstverlenend? Lijkt het je bovendien leuk om in de kleurrijke wereld van bloemen en planten te stappen en bij te dragen aan onze missie om iedereen een floral smile te bezorgen? Dan is deze functie als Executive Assistant / Office manager bij The Floral Connection echt iets voor jou!

Junior Business Controller

Junior Business Controller

The Floral Connection is op zoek naar een Junior business controller! Wil jij werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en de organisatie continu vraagt naar nieuwe data inzichten en analyses om te blijven groeien? Heb je bovendien ervaring met het maken van data analyses voor business cases en het adviseren van (hoger) management? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Demand planner

Demand planner

The Floral Connection is op zoek naar een Demand Planner! Houd jij van een goede planning en wil jij jouw kennis en ervaring inzetten om onze forecasts naar een hoger niveau tillen, waardoor we de klant nog beter kunnen bedienen? Lijkt het je bovendien leuk om met alle afdelingen te maken te hebben en van begin tot eind bij het proces betrokken te zijn? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Assistent teamleider Logistiek

Assistent teamleider Logistiek

The Floral Connection is op zoek naar een assistent teamleider Logistiek! Heb jij ruime ervaring in productieomgevingen en werk je het liefst op de vloer? Ben je graag degene die werkzaamheden coördineert en teamleden operationeel aanstuurt? Vind je het bovendien leuk om een teamprestatie neer te zetten? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Alle vacatures

Collega's
die zich
thuis voelen

“Samenwerken is wat mijn werk leuk maakt”

Verhaal van Barry
h
Barry Wubben Teamleader Planten

Collega's
die zich
thuis voelen

“Al meer dan 8 jaar werkzaam bij The Floral Connection”

Verhaal van Sander
h
Sander Klapwijk Financieel Coördinator

Collega's
die zich
thuis voelen

“Ik ben trots op de open sfeer en de vriendelijke collega’s!”

Verhaal van Sau
h
Sau W Fung Sr. Commercial Support

Getallen die er toe doen

0

Klanten in 20 landen
waar we voor
werken

0

Kleurrijke
bossen bloemen
per week

0

Landen waar
we onze
bloemen vandaan halen

0

Aantal planten
per week

0

Verschillende
plantenkwekers

This website uses cookies. We use cookies to enable website functionality

Ok