Werken in de wereld
van bloemen & planten

Meer weten

Tijd voor
een bakkie

Meer weten

Onze vernieuwde
en
moderne kantoorruimte

Meer weten

Vind jouw ideale
baan bij The Floral
Connection

Werken in de kleurrijke wereld van bloemen en planten
Wij zijn pas tevreden als we er met elkaar in slagen om bij honderdduizenden consumenten die fleurige glimlach op het gezicht te toveren, elke dag weer.

Vind jouw ideale baan bij The Floral Connection
Kansen krijg je bij The Floral Connection volop. Nog liever hebben we dat je deze zelf creëert. Of je nu een sales tijger bent, een logistieke krachtpatser, een ijzersterke inkoper of een administratieve duizendpoot; we zijn benieuwd wat jij bij kunt dragen aan ons succes. Wie weet verleg jij straks – samen met al die betrokken en leuke collega’s - misschien wel de grenzen in de sierteeltsector. En ga je bouwen aan succesvolle innovaties in de wereld van bloemen en planten. We luisteren graag naar je ideeën.

Als The Floral Connection collega in spe snap je dat elk detail ertoe doet als het erom gaat die fleurige glimlach op het gezicht bij onze afnemers te bezorgen. Van het maken van goede inkoopafspraken met onze kwekers tot het moment van bezorging bij de retailer. Als collega’s en specialisten in ons eigen vakgebied helpen wij elkaar op een no-nonsense manier om elke dag een klein stukje beter te worden. En waar nodig helpen we je uiteraard graag een handje in de vorm van training en opleiding. Bij The Floral Connection hangt een open sfeer, gaan we informeel met elkaar om en stropen we graag de mouwen op. Krijg jij die fleurige glimlach ook al op je gezicht? En zie jij jezelf al werken in ons mooie bedrijf?

Marketing Medewerker

Marketing Medewerker

The Floral Connection (TFC) is op zoek naar een enthousiaste Marketing medewerker die samen met een team van gedreven specialisten gaat werken aan het optimaliseren van de marketingcommunicatie in de breedste zin van het woord. Is deze uitdagende job waarin jij gaat (mee)bouwen aan ons merk iets voor jou? Lees snel verder.

Business Process Manager

Business Process Manager

The Floral Connection is op zoek naar een Business Process Manager! Wil jij werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en uitdagende business cases jouw werkweek vullen? In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Finance & Control.

Senior Key accountmanager Duitsland

Senior Key accountmanager Duitsland

The Floral Connection is op zoek naar een Senior Key Accountmanager Duitsland. Word jij enthousiast van het omzetten van klantenwensen naar tastbare producten? Wil jij de consument een mooi boeket leveren? En lijkt het jou een uitdaging om nieuwe producten te bedenken die nog beter verkopen? Wij zoeken voor een van onze grootste internationale klanten een Senior Key Accountmanager Duitsland die eraan toe is om te floreren in een internationale uitdaging.

Key accountmanager Duitsland

Key accountmanager Duitsland

The Floral Connection is op zoek naar een Key accountmanager Duitsland. Word jij er enthousiast van om klantenwensen om te zetten naar tastbare producten? Wil jij de consument een mooi boeket leveren? En pak jij bovendien de vrijheid om nieuwe producten te bedenken die nog beter verkopen? Dan is deze uitdaging als Key accountmanager Duitsland echt iets voor jou!

Alle vacatures

Collega's
die zich
thuis voelen

“Samenwerken is wat mijn werk leuk maakt”

Verhaal van Barry
Barry Wubben Teamleader Planten

Collega's
die zich
thuis voelen

“Al meer dan 8 jaar werkzaam bij The Floral Connection”

Verhaal van Sander
Sander Klapwijk Financieel Coördinator

Collega's
die zich
thuis voelen

“Ze staan altijd open voor goede ideeën”

Verhaal van Loys
Loys van Kester Junior HR-Advisor

Collega's
die zich
thuis voelen

“Ik ben trots op de open sfeer en de vriendelijke collega’s!”

Verhaal van Sau
Sau W Fung Sr. Commercial Support

Getallen die er toe doen

0

Klanten in 20 landen
waar we voor
werken

0

Kleurrijke
bossen bloemen
per week

0

Landen waar
we onze
bloemen vandaan halen

0

Aantal planten
per week

0

Verschillende
plantenkwekers

This website uses cookies. We use cookies to enable website functionality

Ok