The Floral Connection omarmt vrouwen met borstkanker

    12 december 2022
pink ribbon uitreiking
Foto van links naar rechts: Hannemiek Jonker (Waterdrinker), Marit van Egmond (CEO Albert Heijn), Manager Service (Albert Heijn XL), Margot Ter Weeme (Albert Heijn), Indira Balgobind (Pink Ribbon), Bas Brand (KWF Kankerbestrijding) en Ellen Brengartner (The Floral Connection).

The Floral Connection omarmt vrouwen met borstkanker

Op 1 oktober startte de jaarlijkse borstkankermaand. Pink Ribbon vraagt deze maand aandacht voor iedereen die geraakt is door borstkanker. 1 op de 7 vrouwen krijgt de diagnose borstkanker. Daarmee is het de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen (Pink Ribbon, 2022).

In deze maand organiseerde The Floral Connection in samenwerking met Albert Heijn en Pink Ribbon een actie. De actie houd in dat gedurende de maand oktober speciale boeketten en planten te koop zijn bij Albert Heijn. Hierbij wordt voor elk verkocht actie item €2,50 gedoneerd aan Pink Ribbon.

Dit jaar heeft de uitreiking van de Pink Ribbon cheque gelukkig weer ‘live’ plaats kunnen vinden in Albert Heijn XL Osdorpplein in Amsterdam. Vol trots kunnen we zeggen dat er een mooi bedrag is opgehaald van € 280.000,-.

Pink Ribbon is een onderdeel van KWF Kankerbestrijding. Het geld dat Pink Ribbon ophaalt wordt besteed door KWF aan onderzoek en projecten op gebied van borstkanker. Subsidieaanvragen op het gebied van borstkankeronderzoek kunnen worden ingediend bij KWF. Deze onderzoeken zijn geoormerkt als zijnde gefinancierd door Pink Ribbon (Pink Ribbon, 2022).

Mede dankzij TFC is dit gelukt en daar zijn we enorm trots op!

Wij willen onze collega’s bedanken voor het harde werk om het Pink Ribbon event ook in 2022 weer tot een groot succes te maken!

Het laatste nieuws

Nooit iets missen van The Floral Connection? Bekijk alle nieuwsberichten in ons nieuwsoverzicht.

Nieuwsoverzicht

This website uses cookies. We use cookies to enable website functionality

Ok