Boeketten voor Alpe d'HuZes

    23 februari 2024

Het Alpe d’HuZes team van de Deutsche Bank (DB) ging de dinsdag voor Valentijnsdag vroeg uit de veren. De prachtige Valentijnsboeketten, geschonken door The Floral Connection, onderdeel van de Dutch Flower Group, werden opgehaald om naar de Oval Tower te brengen.

Iris: “Het was even passen en meten om de 150 boeketten, in de doos en op water, heelhuids en droog in de auto’s te krijgen maar uiteindelijk is dat allemaal gelukt!”

Om half acht konden de bloemetjes buitengezet worden en werd de entree van de Oval Tower omgetoverd in een roze liefdevolle bloemenzee. Nadat de strategische verkoop posities ingenomen waren kon de verkoop starten. Met de verkoop van de Valentijnsboeketten wordt het KWF en het Alpe d’HuZes team van DB gesteund. Er werden volop boeketten verkochten aan DB en andere binnen de Oval Tower. De verkoop was een daverend succes en voor herhaling vatbaar.

Deze inspirerende actie heeft veel gelukkige Valentijnen en een opbrengst van maar liefst 3000 euro opgeleverd voor KWF. Wij zijn blij dat we hier met de boeketten van The Floral Connection aan konden bijdragen!

 

IMG_5736

Het laatste nieuws

Nooit iets missen van The Floral Connection? Bekijk alle nieuwsberichten in ons nieuwsoverzicht.

Nieuwsoverzicht

This website uses cookies. We use cookies to enable website functionality

Ok