Meet the team - Debbie Rentenaar

    17 februari 2023
20210920-TheFloralConnection-0088-Web-1280x1280

Meet the team – Debbie Rentenaar

Debbie Rentenaar werkt als Senior Inkoop Planner in het inkoop team. Graag stelt ze zich aan jullie voor:

Na mijn Mbo-opleiding bedrijfsadministratie / assistent accountant ben ik in 2015 in de bloemenbranche terecht gekomen. Na een mooie reis van drie maanden ben ik in 2019 terug naar Nederland gekomen. Via via kwam ik in contact met Bloom wat nu The Floral Connection is. Ondanks dat er in eerste instantie geen vacature was voor mijn functie werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Het gesprek was informeel en we hadden meteen een klik!

Ik ben in 2019 bij The Floral Connection begonnen als Inkoop planner. Dat was op dat moment een compleet nieuwe functie binnen de organisatie. Inmiddels zitten wij met een team van drie Inkoop planners en zoeken wij er nog een collega Inkoop planner bij.

De bloemenbranche is onwijs divers, je weet van tevoren niet wat je maandag gaat doen naast je standaard taken. Ik heb dagelijks veel contact met inkopers en kwekers. Ik zorg ervoor dat de bloemen op tijd binnen zijn zodat de productie het kan verwerken en wij op tijd de boeketten kunnen uitleveren aan de klanten.

Als er afwijkingen zijn dan pakken we dat samen op. Het is veel plannen, logisch nadenken en vanuit verschillende afdelingen denken. Iedereen in de organisatie heeft er belang bij als het proces soepel verloopt. Het is soms echt puzzelen in het systeem om te kijken wanneer bestellingen geleverd kunnen worden en dat maakt mijn werk nou juist ook zo uitdagend!

In ons team is het motto ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. Wij werken én lachen hard. The Floral Connection is een fijne organisatie om voor te werken. Iedereen wil je helpen en neemt de tijd voor je. Je kunt hier ook echt je mening geven. Als je denkt dat dingen anders moeten dan kan je dat aandragen, daar wordt dan ook echt iets mee gedaan. Het feit dat ze naar je luisteren en je mening ertoe doet is fijn.

We hebben een jong en enthousiast planningsteam en samen met de inkopers zien en spreken wij elkaar ook naast het werk. We gaan dan gezellig met elkaar uit eten of bowlen gewoon omdat het kan en wij dat allemaal gezellig vinden. Ik kan wel zeggen dat wij echt een team zijn zoals je niet vaak ziet.

Wil jij ook werken in een hecht team waar veel gelachen wordt, hard gewerkt en waar je mening echt het verschil kan maken? We zoeken nog een Inkoop Planner!

Lees hier meer over de vacature en reageer vandaag nog. Heb je vragen? Neem even contact op met onze Recruiter Kelly via [email protected] of met Debbie via [email protected]

Het laatste nieuws

Nooit iets missen van The Floral Connection? Bekijk alle nieuwsberichten in ons nieuwsoverzicht.

Nieuwsoverzicht

This website uses cookies. We use cookies to enable website functionality

Ok