Meet the team - Milly Kalders

    4 juli 2024

Een vijf jarig jubileum is een mooi moment om onze collega Milly Kalders te vragen
wat het werken in de sector en bij The Floral Connection zo leuk maakt.

Geboren tussen de bloemen

Milly: “Eigenlijk ben ik al 30 jaar werkzaam in de sector. Ik ben een echt Westlands meisje en ‘geboren’ tussen de bloemen. Mijn opa had een bloemenzaak in Delft, een hoog segment bloemenwinkel dat uitgroeide tot meerdere zaken, een echt familiebedrijf. Vanaf mijn dertiende heb ik altijd geholpen in de zaak van mijn vader. Mijn broer heeft het bedrijf overgenomen. Nu werkt mijn dochter weer in de zaak bij mijn broer. Toen ik jong was wilde ik wel eens iets anders dan werken in de winkel. Daarom ben ik veel gaan reizen, skiles geven, Club Med, Ibiza, Kos. Ik heb in die tijd veel talen geleerd. Na een periode van reizen ben ik weer begonnen in de sector, eerst in de planten en veel voor Franstalige bedrijven. Vijf jaar geleden ben ik gestart bij Green Partners (dat is opgegaan in The Floral Connection). Mijn huidige focus bij The Floral Connection is bloemen en ik werk met mijn team voor meerdere food retail klanten door heel Europa.”

Milly jubileum
Op 1 juli 2024 vierde Milly haar vijf jarig jubileum en natuurlijk hoort daar een prachtige bos bloemen bij, uitgereikt door Jeroen Meerman

Werken aan goede relaties

Milly: “Als Senior Key Accountmanager werk ik voor diverse klanten, met al onze verschillende afdelingen en diverse collega’s samen. Dat is ook meteen waar ik energie van krijg: Het verbinden van verschillende partijen, het werken aan goede relaties en het met elkaar aanbieden van het best passende product voor onze klanten. Ik beheers vier talen (Frans, Engels, Duits, Spaans) en ik vind het fijn dat ik mijn taalvaardigheden kan inzetten binnen mijn werk. Samen met collega’s en partners verzamelen we alle informatie en stellen we het beste product samen voor de klanten. We hebben elkaar echt nodig. Alle schakels moeten passen, van de bloemen, verpakkingen, productie en transport. Als team willen wij het beste product volgens de beste condities aan de klant leveren. Wij doen er alles aan om dat in samenwerking met alle schakels in de supply chain te doen. We zijn er ook samen trots op als het product naar volle tevredenheid van de klant is. Als het onverhoopt niet helemaal lukt om aan alle wensen te voldoen dan weten we samen ook dat we er alles aan gedaan hebben. En ook daar kan ik het dan, namens het team, met onze klant over hebben. Dat heb ik trouwens ook een beetje van mijn moeder geleerd: Je kunt minder goede berichten wel op een goede en vriendelijke manier brengen. Het feit dat ik de taal van het land spreek helpt mij ook in de relatie met de klant.”

Inspirerende contacten en fijne sfeer

Nu ik vijf jaar bij deze organisatie werk, merk ik dat ik steeds meer geïntegreerd ben geraakt en de collega’s en ook de kwekers nog beter leer kennen. Onlangs heb ik een bezoek gebracht aan een aantal van onze kwekers in Kenia en Oeganda. Het was indrukwekkend om te zien hoe groot de kwekerijen zijn en hoeveel mensen daar werken. En natuurlijk is het een bijzonder land om te bezoeken. Het is bij The Floral Connection fijn samenwerken met creatieve- en deskundige collega’s met verschillende achtergronden. Er is ook ruimte voor creatieve ideeën om zaken anders te gaan doen. Het is fijn om me verbonden te voelen met de andere collega’s. In mijn functie ben ik een spil in het bedrijf. Mijn werkplezier haal ik uit de combinatie van het aandragen van nieuwe ideeën, het onderzoeken van alle mogelijkheden, het werken voor tevreden klanten en het verbinden van alle schakels in de keten.

Milly
Samen met collega’s en partners verzamelen we alle informatie en stellen het beste product samen voor de klanten.

Het laatste nieuws

Nooit iets missen van The Floral Connection? Bekijk alle nieuwsberichten in ons nieuwsoverzicht.

Nieuwsoverzicht

This website uses cookies. We use cookies to enable website functionality

Ok