Greenex

Lees meer

Over Greenex

Greenex is gespecialiseerd in het ontwerpen, samenstellen en produceren van boeketten en monoboeketten, welke bestemd zijn voor retailers in heel Europa.

Greenex heeft een sterke focus op de Duitse markt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, daarom wordt er samengewerkt met een aantal leveranciers die aan hoge standaarden voldoen. Naast kwaliteit is ook het persoonlijke contact met de klanten en leveranciers een sterke prioriteit. Samen kom je ten slotte tot het beste resultaat. Greenex kent haar klanten en de klanten kennen Greenex. Daarom zijn zij goed op de hoogte wat er allemaal speelt en daar wordt actief op ingespeeld wat leidt tot een hoge servicegraad. Greenex neemt de klant graag mee door de gehele keten en geeft graag advies. Balans tussen kweker en klant zodat iedereen zijn doelen kan realiseren. Greenex is de verbindende schakel!

In 2021 is Greenex gefuseerd met Bloom en Green Partners en gaan zij verder onder de naam The Floral Connection. Het label Greenex blijft het vertrouwde label voor de klanten.

Sinds 2013 is Greenex onderdeel geworden van het grote familieconcern DFG (Dutch Flower Group).

www.greenex.nl

Getallen die er toe doen

0

Klanten in 20 landen
waar we voor
werken

0

Kleurrijke
bossen bloemen
per week

0

Landen waar
we onze
bloemen vandaan halen

0

Aantal planten
per week

0

Verschillende
plantenkwekers

This website uses cookies. We use cookies to enable website functionality

Ok