Succesvolle training voor sales- en accountmanagers

    10 augustus 2023

De afgelopen periode vond er een uitgebreide training plaats bij The Floral Connection. Zowel Sales Managers als Key Accountmanagers hebben actief deelgenomen, onder leiding van sales/retail expert Melanie Murk (MurKey Business).

De training omvatte zowel theoretische kennis als praktische oefeningen, zoals rollenspellen met ondersteuning van Marcel Zandvliet (CMO/CSO van DFG) in de rol van klant. Aan bod kwamen onderwerpen als klantbegrip, om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en hen te helpen bij verdere groei van hun bedrijf, prioriteiten stellen en hoe we elke dag slimmer, sneller en beter kunnen worden.

In de laatste sessie lag de nadruk op onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om als ‘high performing’ team te fungeren en de bijbehorende gedragingen. Van harte gefeliciteerd aan alle collega’s voor het succesvol afronden van de training en het ontvangen van hun certificaat.

Een grote dank aan Melanie en Marcel voor hun bijdrage. Wij wensen iedereen veel succes en plezier bij het toepassen van de opgedane kennis!

Het laatste nieuws

Nooit iets missen van The Floral Connection? Bekijk alle nieuwsberichten in ons nieuwsoverzicht.

Nieuwsoverzicht

This website uses cookies. We use cookies to enable website functionality

Ok